VOLEM SEMÀFORS A LA RONDA NORD

3 03 2010

LA COLLA DE DIABLES DE CANOVELLES DONA EL SEU SUPORT I PARTICIPA EN LA MANIFESTACIÓ QUE CONVOCA L’ESCOLA JACINT VERDAGUER PER DEMANAR UN SEMÀFOR A LA RONDA NORD

 El passat dia 11 de Febrer, en Carlos (membre de la Colla de Gegants de Canovelles) va ser atropellat per un vehicle a la Ronda Nord, a l’alçada de l’Avda. Canovelles. Aquest no és un fet aïllat, sinó que es suma a uns altres accidents en aquesta zona.

No entenem com pot ser construïda una via d’aquestes característiques dividint per la meitat un municipi i deixant a un costat i a l’altre vivendes i equipaments, com una escola (amb més de 500 alumnes); el Centre Obert, el Centre Cultural El Campanar, etc… sense prendre les mesures oportunes per garantir la seguretat i la vida de les persones. És evident que els qui van dissenyar aquesta Ronda no coneixien, ni coneixen Canovelles. 

No posem en dubte els beneficis que aquesta Ronda ens aporta en allò que es refereix a la comunicació, en cotxe, de Canovelles amb altres pobles de la comarca. Però això no justifica que els veïns de Canovelles hagin de jugar-se la vida per moure’s caminant pel poble. Ja que en el moment en el que es va dissenyar no es va tenir en compte que la via dividia el municipi, que no està a l’extraradi i que posava en perill la vida de nens i adults, ara i amb la màxima urgència, s’han de prendre les mesures necessàries per solucionar allò que no es va fer bé quan tocava. 

I es tracta de fer les coses bé, ara també és el moment d’adaptar i garantir la seguretat en tot el tram de la Rona al seu pas per Canovelles. Ara s’està construint un complex esportiu a l’altra banda de la Ronda, a la cruïlla amb el c/ Industria. Els veïns de Canovelles tenim el poder de gaudir dels serveis sense necessitat de posar en perill les nostres vides per poder accedir a ells. Així doncs, no només urgeix solucionar la cruïlla amb l’Avda. Canovelles, sinó que també la cruïlla amb el c/ Industria.

  Per tot l’exposat, la Colla de Diables de Canovelles es sumarà a la manifestació del proper dijous 18 de març, i ens solidaritzarem amb l’Escola Jacint Verdaguer, demanant a la Generalitat de Catalunya que no només torni a considerar la seva negativa a posar un semàfor a la Ronda a l’alçada de Canovelles, sinó que solucioni d’una vegada per totes la seguretat de les persones a la Ronda Nord en el tram que passa pel nostre municipi (també la cruïlla amb el c/Industria). I recordem que de no solucionar-se aquest problema, és molt provable que es produeixin nous accidents greus, i de ser d’aquesta manera, el màxim responsable de tot això serà la direcció general de carreteres de la Generalitat de Catalunya.

Colla de Diables y Diablots de Canovelles


Acciones

Información

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s
A %d blogueros les gusta esto: